Matkailuneuvonta: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Hyppeis Värdshus

Unohda kiire ja tule saaristoon nauttimaan luonnosta ja rauhasta! Hyppeis Värdshus tarjoaa sinulle kaikkea tätä ja paljon muuta.
Pieni perhehotellimme Hyppeis Värdshus sijaitsee meren rannalla Hyppeisten kylässä, joka on tunnettu perinteisistä venevajoistaan ja karuista kallioistaan.

Hyppeisissä kiire unohtuu. Vietä päivä patikoiden, meloen, veneillen tai vain riippumatossa rentoutuen. Nauti päivän päätteeksi saunan lämmöstä ja syö illallinen viihtyisässä ravintolassamme. Majoitukseksi tarjoamme sinulle yön yksilöllisesti sisustetuissa huoneissamme, joista jokaisesta on merinäköala.

Hotellissa on 6 viihtyisää huonetta ja 14 vuodetta: 5 kahden hengen huonetta ja 1 perhehuone 4:llä vuoteella. Lisäsänkyjen mahdollisuus neljään huoneeseen. Kaikki huoneet ovat tupakoimattomia ja niissä on oma suihku ja wc.
Majoitusta ja tilavuokrausta ympäri vuoden. Ravintoja ja kahvila aukeavat viimeistään 1.6.2018. Hyppeis Värdshus sijaitsee 6 km Saariston rengastieltä. Matka meille taittuu nopeasti kauniiden saaristolaismaisemien läpi.

Meillä voit kokea saariston parhaimmillaan – vuodenajasta riippumatta. Tervetuloa!

+358 (0)40 175 7538
info@hotelhyppeis.fi
Hyppeisvägen 540
21760 Houtskär