Matkailuneuvonta: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Mossala Island Resort

Saariston Rengastien varrella matkalla Turusta Iniöön sijaitseva Mossala on osa kuvankaunista Suomen saaristoa. Lomakeskuksemme tarjoaa monenlaisia loma-asuntoja sekä palveluita tilapäisille vieraille, joihin sisältyy venesatama ja merinäköalalla varustettu ravintola, joka tarjoaa aamiaista ja a la carte menun.
Alueeltamme löytyy myös leirintäalue reppureissaajille ja karavaanareille, kaksi puulämmitteistä saunaa ja lukemattomia mahdollisuuksia aktiivisen loman ystäville.
Tämä on kaunis paikka, jonne voit paeta kiireistä kaupunkielämää, rentouttaa niin mielesi kuin kehosikin. Ollessaan osa kuvankaunista Suomen Saaristoa, Mossala sijaitsee Saariston Rengastien varrella matkalla Turusta Iniöön. Sen suhteellisen pienestä koosta huolimatta, voimme olla ylpeitä saaren monimuotoisesta luonnosta ja rajattomista mahdollisuuksista. Voit viettää siellä laatuaikaa oli Mossala sitten matkasi päämäärä tai yksi pysähdyksistäsi pidemmällä reissulla.
Lomakeskuksemme tarjoaa monenlaisia loma-asuntoja sekä palveluita tilapäisille vieraille, joihin sisältyy venesatama ja merinäköalalla varustettu ravintola, joka tarjoaa aamiaista ja a la carte menun. Löydät juuri sinulle sopivan majoituksen valikoimastamme, sillä meiltä löytyy vaihtoehtoja perusmökeistä aina omalla rannalla varustettuihin design-huviloihin. Alueeltamme löytyy myös leirintäalue reppureissaajille ja karavaanareille, kaksi puulämmitteistä saunaa ja lukemattomia mahdollisuuksia aktiivisen loman ystäville. Pitkä metsäreitti alueemme ympäri on täydellinen patikoinnille ja näköalatorni mäen laella tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän. Voit myös tämän kaiken lisäksi vuokrata pyöriä, veneitä, kajakkeja ja SUP-lautoja.
Tämä on kaunis paikka, jonne voit paeta kiireistä kaupunkielämää, rentouttaa niin mielesi kuin kehosikin.

Saariston Lomakeskus Oy
Mossala
21770 Houtskari

050-3477658
www.mossala-island-resort.com