Matkailuneuvonta: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Norrskata Alexandra's

ylös
1626

Alexandras Norrskatassa, aito saaristoidylli.
Tuletpa meille veneellä, autolla, yhteysaluksella tai pyörällä, toivotamme sinut tervetulleeksi vieraaksemme. Ostoksilla voit käydä saaristokaupassamme, jonka valikoima on laaja. Hyllyissämme on kaikkea, mitä saaristoreissulla tarvita saattaa. Ravintolassamme voit nauttia annoksen A'la Carte-listaltamme tai vaikka napata pizzan mukaasi. Sään salliessa voit ihailla maisemia, esimerkiksi viinilasillisen äärellä. Huonommalla säällä lämmin ruokasalimme tarjoaa tuulensuojan. Tilauksesta voimme myös lämmittää kelluvan puusaunamme.
Vierassatamalaiturimme on suojattu satama, jossa on paikka kahdellekymmenelle veneelle. Polttoainettakin on tarjolla aivan Alexandra's:n vieressä olevalta SEO-asemalta. Meillä on myös mahdollisuus yöpyä tilapäisesti kahdessa pienessä, tarkoitukseen varatussa mökissä.

Norrskata on Turunmaan saaristossa sijaitseva saari, jonne on lauttayhteys. Saaren ympäri kulkeva 10km asfaltoitu reitti taittuu mukavasti kävellen, hölkäten tai vaikka vuokrapyörällämme. Reitiltä voi myös poiketa luontopolulle, joka on noin 2.5km metsäpatikointia. Lähellä on myös uimaranta, lentopallokenttä (pallon saa lainata meiltä), tenniskenttä (mailat, ja pallot vuokrattavissa meiltä). "Kultturellia" viihdykettä saarellamme tarjoaa Koulumuseo.

Norrskatantie 577
21750, Norrskata

0207345780
www.alexandras.fi