Matkailuneuvonta: +358 (0)400 117 123 | info@parainen.fi

Tuulenlatva

Tuulenlatva - Maailmasi saariston reunalla
Tuulenlatvassa majoitut mukavasti, nautit hyvästä olosta laajoilla terrasseilla, ja voit tehdä löytöjä 2000 niteen kirjastosta. Kahvia, virvokkeita ja purtavaa valmistuu Tuulenlatvan keittiössä.

Kittuisten kylä sijaitsee Saariston Rengastien varrella Houtskarissa, ja Tuulenlatvaan on matkaa noin kilometrin verran Kittuisten lossilta. Tuulenlatva on tunnelmallinen majatalo, joka sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat luonnon kauneutta ja rauhallista oleskelua.

Hotellissa on kuusi yksilöllistä huonetta, joissa osassa on oma suihku ja wc. Tuulenlatvan salonki ja ulkoterassi sopivat täydellisesti kokoustilaksi, ja catering järjestyy myös kätevästi.

Hotellin huoneet voi myös varata kokonaan oman seurueen käyttöön. Aulatilassa jääkaappi, vedenkeitin ja mikroaaltouuni asukkaiden käytettävissä.

Mahdollisuus lisävuoteisiin. 2000 niteen kirjasto ja valikoima aikakausilehtiä. Juhla-ja kokoustila. Kaunis ranta kävelyetäisyydellä (750m).

Ohjelmapalvelut: Pyöränvuokraus, viehekalastus, pysyvä taidenäyttely. Tilauksesta catering, koko-tai puolihoito. Uimapatjoja, kumivene ja pick-nick kori.
Ota yhteyttä

Halutessasi varata huoneen, tai halutesasi lisätietoa, ota yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

https://www.facebook.com/Tuulenlatva

050-5726242
tuulenlatva@gmail.com
Houtskärsvägen 109
21760 Houtskär